21/05/’22 Tekenmiddag

Op zaterdag 21 mei 2022 organiseer ik van 11.00-13.00 uur een tekenmiddag voor kinderen vanaf 4 jaar in stadkamer centrum in Zwolle. Tekenen is voor kinderen een veilig middel om zich te uiten en iets over zichzelf te vertellen. Door het maken van een tekening kun je zien hoe het kind zijn/haar binnen- en buitenwereld beleeft. Ben je benieuwd wat de tekening van jouw kind zegt? Kom dan 21 mei gezellig tekenen met je kind en laat de tekening van je kind op die middag analyseren!

Locatie: Stadkamer centrum, doe-hoek op de jeugdafdeling, verdieping -1. Zeven alleetjes 1a in Zwolle.

www.stadkamer.nl

Workshop voor meiden

Op vrijdag 20 mei organiseer ik een workshop voor meiden in de leeftijd van 9-12 jaar. In elke workshop komt een ander thema of onderwerp aan bod terwijl we ondertussen in een gezellig samenzijn een mooi creatief stuk maken wat iedereen gelijk mee naar huis kan nemen! De kosten zijn €20,- en voor wat lekkers te eten en te drinken wordt gezorgd! Aanmelden voor de workshop kan via het contactformulier.

Workshop voor meiden

Ik organiseer creatieve workshops voor meiden in de leeftijd van 7-8 jaar. In elke workshop komt een ander thema of onderwerp aan bod terwijl we ondertussen in een gezellig samenzijn een mooi creatief stuk maken wat iedereen gelijk mee naar huis kan nemen! Aanmelden voor de workshop kan via het contactformulier.

Neem contact met mij op

Vermeld in uw bericht een aantal momenten waarop u goed te bereiken bent. Ik neem dan z.s.m. contact met u op.