Rust, Ruimte en tijd voor Reflectie

Op een prachtige plek in het groen (Atelier Tink te Zwolle) waar de drukte en de ruis van de dag even wegvalt, organiseren collega coach en goede vriendin Rebecca en ik op zondag 18 juni en zondag 9 juli twee fijne middagen van 13.00-16.30 uur voor een kleine groep vrouwen om op te laden.

Deze middagen zijn bedoeld voor vrouwen die graag kennis, nieuwe inzichten en antwoorden willen ontvangen op persoonlijke vragen. Tijdens de middagen is er ruimte voor jou als persoon en jouw eigen ontwikkeling. Er is ruimte om stil te staan bij wat jij belangrijk vindt en waar jij op dat moment behoefte aan hebt.


Voor wie zijn de dagen bedoeld?:

  • Voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling.
  • Voor vrouwen die tijd en ruimte willen hebben om stil te staan bij hun persoonlijke wensen en behoeften.
  • Wanneer je het gevoel hebt dat bepaalde patronen in het dagelijkse leven in de weg zitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: het goed willen doen voor de ander, ervaren van veel boosheid, het gevoel niet goed genoeg te zijn, moeite hebben met je grenzen aangeven, sterke vermoeidheid ervaren, of misschien ervaar je wel lichamelijk klachten.
  • Wanneer je bepaalde vragen, wensen of behoeftes hebt op het gebied van relaties. Relaties met je partner, je vader, jouw moeder of collega’s. Voorbeelden kunnen zijn: Dat je het gevoel hebt altijd de verantwoordelijkheid te moeten dragen en altijd hard te moeten werken, het moeilijk vinden om een bepaalde controle en/ of planning los te laten, wanneer je het gedrag van jouw kind lastig vindt, hierdoor regelmatig getriggerd wordt of jouw kind even niet lijkt te begrijpen.


Wat kan je verwachten?:

  • Begeleiding van een mooi gevulde middag met o.a. kennis over persoonlijke ontwikkeling, ontwikkeling van je bewustzijn, schrijf/reflectieoefeningen, systemisch werk en inzichtkaarten. Ook is er eventueel ruimte voor een familieopstelling.
  • Inzichten& antwoorden op de vragen, wensen of behoeftes die jij hebt waardoor je een verandering kan aanbrengen in wat je denkt, voelt en doet.

Kom twee fijne middagen opladen, zodat je met kennis, nieuwe inzichten en meer rust in je hoofd en je lijf weer naar huis gaat.

Investering voor jezelf is;

€79,- voor 1 middag of

€149,- voor 2 middagen

We hopen dat je beide middagen aanwezig kan zijn maar het is ook mogelijk om één dag aanwezig te zijn.

Workshop voor meiden

Op vrijdag 20 mei organiseer ik een workshop voor meiden in de leeftijd van 9-12 jaar. In elke workshop komt een ander thema of onderwerp aan bod terwijl we ondertussen in een gezellig samenzijn een mooi creatief stuk maken wat iedereen gelijk mee naar huis kan nemen! De kosten zijn €20,- en voor wat lekkers te eten en te drinken wordt gezorgd! Aanmelden voor de workshop kan via het contactformulier.

Workshop voor meiden

Ik organiseer creatieve workshops voor meiden in de leeftijd van 7-8 jaar. In elke workshop komt een ander thema of onderwerp aan bod terwijl we ondertussen in een gezellig samenzijn een mooi creatief stuk maken wat iedereen gelijk mee naar huis kan nemen! Aanmelden voor de workshop kan via het contactformulier.

Neem contact met mij op

Vermeld in uw bericht een aantal momenten waarop u goed te bereiken bent. Ik neem dan z.s.m. contact met u op. 

Wil jij informatie over een opstelling of wil jij je aanmelden voor een opstelling? Vermeld dan even voor welke datum jij je op wilt geven!