29/12/’20 Tekenochtend

Op dinsdag 29 december van 14.00-15.30 uur organiseer ik een tekenmiddag voor kinderen vanaf 4 jaar in stadkamer centrum in Zwolle. Ben jij benieuwd wat de tekening van jouw kind zegt of heb je vragen rondom de opvoeding of ontwikkeling van jouw kind? Kom dan dinsdag 29 december naar de stadkamer! Tekenen is voor kinderen een veilig middel om zich te uiten en iets over zichzelf te vertellen. Door het maken van een tekening kun je zien hoe het kind zijn/haar binnen- en buitenwereld beleeft. Lijkt je dit interessant? Kom dan gezellig tekenen met je kind en laat de tekening van je kind op die middag analyseren!

Locatie: Stadkamer centrum, doe-hoek op de jeugdafdeling, verdieping -1. Zeven alleetjes 1a in Zwolle.

Trainingen

Voor professionals, verzorgers of andere geïnteresseerden die met kinderen werken, bied ik diverse trainingen en workshops aan over o.a. kinder- en babymassage en voetreflexologie, bewust ouderschap maar ook een workshop therapeutisch tekenen.

Workshops

Voor professionals, verzorger(s), of andere geïnteresseerden die met kinderen werken, bied ik diverse workshops en/of lezingen aan over o.a. bewust ouderschap, aromatherapie of therapeutisch tekenen. Neem contact met mij op voor meer informatie!

Neem contact met mij op

Vermeld in uw bericht een aantal momenten waarop u goed te bereiken bent. Ik neem dan z.s.m. contact met u op.