Workshop kindertekeningen lezen en begrijpen

Met tekeningen laat een kind zien hoe zij tegen zichzelf en de wereld om zich heen aankijkt, wat hen bezighoudt. Je krijgt een stuk persoonlijkheid van een kind te zien en nog veel meer. Een kindertekening zegt echt meer dan duizend woorden!


Is er een kind waar jij je zorgen over maakt? Een kind dat je graag beter zou begrijpen? Tekeningen helpen daarbij. Ze geven de ouder(s), verzorgers en/of professionals handvatten om inzicht te krijgen in een stuk persoonlijkheid, gedrag en antwoorden op vragen die er zijn. Wanneer je begrijpt wat een kind vertelt met zijn tekeningen heb je een belangrijk hulpmiddel in handen om een kind verder te helpen. Het stelt je in staat om een kind ėcht te zien en te begrijpen.

 

o   Ben je benieuwd of het lezen en begrijpen van een tekening jouw collega's en/of jou als professional kan helpen om kinderen beter te begrijpen?

o   Wil je graag meer inzicht krijgen in het gedrag en/of ontwikkelingsfase van een kind?

o   Wil je weten wat verschillende vormen en kleuren in een tekening je te vertellen hebben?

o   Ben je benieuwd hoe je tekenen kan stimuleren? 


Neem dan eens contact op over de mogelijkheden voor een training/ workshop over het lezen en begrijpen van kindertekeningen!

Workshop voor meiden

Op vrijdag 20 mei organiseer ik een workshop voor meiden in de leeftijd van 9-12 jaar. In elke workshop komt een ander thema of onderwerp aan bod terwijl we ondertussen in een gezellig samenzijn een mooi creatief stuk maken wat iedereen gelijk mee naar huis kan nemen! De kosten zijn €20,- en voor wat lekkers te eten en te drinken wordt gezorgd! Aanmelden voor de workshop kan via het contactformulier.

Workshop voor meiden

Ik organiseer creatieve workshops voor meiden in de leeftijd van 7-8 jaar. In elke workshop komt een ander thema of onderwerp aan bod terwijl we ondertussen in een gezellig samenzijn een mooi creatief stuk maken wat iedereen gelijk mee naar huis kan nemen! Aanmelden voor de workshop kan via het contactformulier.

Neem contact met mij op

Vermeld in uw bericht een aantal momenten waarop u goed te bereiken bent. Ik neem dan z.s.m. contact met u op.

Wil jij je aanmelden voor (één van) de groepstrajecten? Wil je informatie over een opstelling of wil jij je aanmelden voor een opstelling? Vermeld dan even voor welk evenement en welke datum jij je op wilt geven!