Individuele coaching

Coaching sessie

Ik denk dat iedereen op een bepaald moment in zijn leven wel eens ergens tegenaan loopt. Periodes waarin je minder lekker in je vel zit, wellicht minder energie hebt of veel stress ervaart.

Soms kunnen deze periodes zo heftig zijn dat je zelf even niet weet hoe je verder moet. Een coach kan dan uitkomst bieden omdat diegene eventjes met je meeloopt op je pad waarna je weer zelf verder kunt.

In de coaching die ik aanbied kan ik niet anders meer dan systemisch naar een persoon kijken. Ik ben er dan ook van overtuigd dat wie je bent als persoon, hoe jij je gedraagt en verbindt met anderen, zijn oorsprong vindt in het gezin waarin je bent opgegroeid. Je neemt uit dit gezin veel mee in je eigen leven, je relaties met collega's en partner en ook je kinderen.

Ik maak je in de sessie bewust van de overtuigingen, patronen of onvervulde behoeftes die er zijn die jouw in de weg zitten in het dagelijks leven.

Om jouw schaduwkanten in het licht te zetten en ook om te zorgen dat kinderen niet die schaduw van hun ouder(s) mee te hoeven sleuren want dat dempt hun licht alleen maar.


Neem contact met mij op

Vermeld in uw bericht een aantal momenten waarop u goed te bereiken bent. Ik neem dan z.s.m. contact met u op. 

Wil jij je aanmelden voor (één van) de middagen voor vrouwen? Wil je informatie over een opstelling of wil jij je aanmelden voor een opstelling? Vermeld dan even voor welk evenement en welke datum jij je op wilt geven!