Massages

Binnen de coachingssessies maak ik veel gebruik van het werken met het lijf.

Het lijf geeft ons veel informatie en als een kind klachten heeft slaat hij/zij dat vaak op in het lichaam. Denk hierbij maar aangespannen spieren, krampjes, weerstand. Door middel van massage probeer ik de spanning weg te nemen en te zorgen dat kinderen weer goed in hun lijf kunnen komen en meer ontspannen worden.

Met kindermassage zorg je voor een positief huidcontact wat belangrijk is voor het lichaamsbewustzijn en ook voor het zelfbewustzijn. Massage maakt kinderen sterk en minder kwetsbaar en je versterkt het immuunsysteem.


Masseren is aangenaam voor alle kinderen, maar vooral drukke kinderen hebben er baat bij. Het beste om te masseren is voor het slapengaan. Op die manier komen ze los van alle indrukken van de dag. Hierdoor gaan ze beter slapen en staan ze de volgende dag uitgerust en meer ontspannen op.


Bij de kindermassage wordt er gewerkt met een hoofd, buik- en voetenmassage.

Per kind en per sessie wordt afgestemd of er een volledige massage wordt ingezet of een gedeelte van de massage. Aromatherapie wordt ingezet om de massages nog wat aangenamer te maken en te verdiepen.

Kinderen vinden het leuk om speels uitgenodigd te worden. Ik maak dan ook gebruik van het kiezen van een olie door middel van kaartjes trekken. Het speelse element maakt het gelijk een stuk minder spannend en kinderen worden er vaak enthousiast van!

TARIEF

€30,- 30 minuten

€45,- 45 minuten

Neem contact met mij op

Vermeld in uw bericht een aantal momenten waarop u goed te bereiken bent. Ik neem dan z.s.m. contact met u op.